به گزارش مشرق، منابع محلی فلسطین امروز سهشنبه از حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به یک خودرو در نزدیکی میدان «حیدر» در غرب شهر غزه خبر دادند.
بر اساس گزارشهای منتشر شده در این حمله پهپادی دو شهروند فلسطینی به شهادت رسیده و تعدادی نیز مجروح شدند.
منابع خبری امروز از نقض آتشبس توسط صهیونیستها و حملات هوایی و توپخانهای به خانیونس در جنوب نوار غزه خبر دادند. صهیونیستها امروز غرب شهر غزه را نیز بمباران کردند.
با نقض مداوم آتشبس شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۵۹۴ نفر رسید
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه از افزایش آمار قربانیان جنگ نسل کشی که رژیم صهیونیستی از اکتبر ۲۰۲۳ همچنان علیه مردم فلسطین ادامه می دهد، به ۷۲ هزار و ۵۹۴ شهید و زخمیها به ۱۷۲ هزار و ۴۰۴ نفر خبر داد.
در گزارش وزارت بهداشت فلسطین آمده است که از زمان برقراری آتش بس در یازدهم اکتبر ۲۰۲۵ (که رژیم صهیونیستی هرگز به آن پایبند نبوده) تاکنون، ۸۱۸ شهروند در حمله اشغالگران صهیونیست شهید و ۲۳۰۱ نفر نیز زخمی شدند.
بر اساس این گزارش، طی این مدت، پیکرهای ۷۶۲ شهید هم از زیر آوار بیرون آورده شده است.




